Sign Guestbook
In aanvulling op Dagmar:
Wat een geweldige plek om vakantie te vieren!Een mooi huis, groot en van alle gemakken voorzien. Met het mooie weer viel het zwembad ook in de smaak. De koeien kwamen geregeld even buurten bij het hek en de heg. Erg grappig. En er was ook genoeg te doen in de mooie omgeving. Diverse kastelen, de markt in Toucy, het plaatselijke dorpsfeest, het klimpark, kanoën op de Loire, Canal de Briare,, het zwemmeer Bourdon, Guedelon, etc. En we hebben bij diverse leuke restaurants heerlijk gegeten. Wat zeker ook een hele mooie ervaring was: het spectacle historique van St. Fargeau. Wat hebben we genoten van dit indrukwekkende schouwspel onder de sterrenhemel. Zelfs onze jongste van 5 heeft het tot het einde (24.00uur) vol bewondering volgehouden. Kortom: we hebben een heerlijke vakantie gehad in Le Biron Blanc.
# 21 Naam: Fam. De Koning Period: 18 juli 2018
Het was super leuk in jullie huis. En we hebben erg genoten. Elke ochtend heerlijk ontbeten onder de veranda. We hebben elke dag in het zwembad gelegen. Het was een top vakantie
# 20 Naam: Dagmar Period: 27 juli 2018
Bedankt dat we in jullie huis mochten huren. Het was heerlijk! We hebben een top vakantie gehad. Wanneer baby Alex wat groter is komen we zeker nog een keer terug.
# 19 Naam: Dennie. En Esmeralda en Alex Period: 14 juli 2018
We hebben drie heerlijke weken gehad in dit mooie huis! Het huis ligt op een fantastische plek en is werkelijk van alle gemakken voorzien! Complimenten! Een betere vakantie had het haast niet kunnen worden, de rust, het comfort,... en prachtig weer. Precies wat we nodig hadden! Bedankt! Wie weet tot ziens😄
# 18 Naam: Frederrik, Dieuwke, Fenna en Guus Period: 29/6//2018
We hebben genoten van jullie idyllische plek ‘Le biron blanc’. Stilte, krekels -mooi weer - prachtige omgeving. Gezellig buiten eten met het gezin. Super gezellig was het! Ook van de trampoline is veelvuldig gebruik gemaakt door ons twee kleine mannetjes. We hebben een heerlijke week achter de rug. Bedankt!
# 17 Naam: Familie Akkerman Period: 25-8-2017
Start « Previous Page Next Page » End

Powered by GentleSource Guestbook Script.

HTML Guestbook   Website Guestbook   Website Guestbook