Sign Guestbook
Goedemorgen eigenaren van een heerlijk huis, We hebben super genoten van jullie fantastische plek. Wat een rust en vrijheid. Zo afgesloten, maar alles dichtbij en van alle gemakken voorzien. Kids hebben genoten van het zwembad en de trampoline en wij van hen en alles eromheen. Weekje voelt als tekort, dus hij komt zeker in onze favorieten te staan. Tot de volgende keer.
# 16 Naam: Patrick en Miranda en kids Period: 12/08/2017-19/08/2017
C'etait magnifique, Merci!
# 15 Naam: Marjolein, Jacqueline, Ieneke, Carline Period: 18 juli - 25 juli 2015
Geweldige woning! We hebben een fantastische tijd gehad in le biron blanc. Wat een rust en ruimte. Even helemaal niets. En tegelijk voldoende vermaak met een uitgebreide bibliotheek, film en spelcollectie. Hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. We hebben ook leuke uitjes gemaakt naar o.a. Auxerre, guedelon, boutissant, bourdon en vezelay. Elke keer was het weer fijn thuiskomen in het ruime smaakvol ingerichte huis. De tuin was nog eens een bonus. Onze dochter is heerlijk op verkenning uit geweest.

Wat zullen jullie een werk verzet hebben om het huis zo te krijgen. Dank dat wij van het resultaat mee mochten genieten. We wensen jullie er ook zelf nog veel plezier mee. Dat zal wel lukken waarschijnlijk...
# 14 Naam: Jaap en Margriet Period: 6 juni - 20 juni 2015
Beste Jenny en Jaap,
We hebben weer enorm genoten van jullie heerlijk huis. Wat een bofkonten waren wij weer. voor de 2e keer heerlijk genieten. Soms wat te warm (36-38 graden C). Tijd vliegt hier voorbij in alle rust. elke dag ontdek je weer wat nieuws. Vogels, herten, hazen, etc. Natuurlijk het uitzicht niet te vergeten met loeiende koeien en dan ineens ... een ezel ertussen. We misten onze vriend het huiskonijn. waarschijnlijk de winter niet overleefd. Voor alles dank en liefs.
# 13 Naam: Wil en Frank Period: 22 juni - 5 juli 2015
Prinselijk weer; keizerlijk huis!
Kortom, heerlijk genoten!
# 12 Naam: Hans en Anneke Period: 30 augustus - 6 september 2014
Start « Previous Page Next Page » End

Powered by GentleSource Guestbook Script.

Disposable Email   Temporary Email   Website Guestbook